Σχετικά


BelmaΣχετικά

Ποιοι είμαστε

Στην Belma δραστηριοποιούμαστε στον σχεδιασμό και την υλοποίηση ολοκληρωμένων υπηρεσιών ανάπτυξης πωλήσεων και digital marketing. Από τις συνεργασίες μας με εταιρείες σε διαφορετικές αγορές και κλάδους κερδίσαμε τη γνώση και την πολύχρονη εμπειρία μας, εργαλεία που μας βοηθούν να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες σας με αμεσότητα, ευελιξία και αποτελεσματικότητα.

Start ups, μικρές αλλά και μεσαίες εταιρείες αναζητούν καθημερινά τον συνεργάτη που θα αναθέσουν εξ ολοκλήρου ή μέρος των διαδικασιών πώλησης και digital marketing των υπηρεσιών τους.  Η λύση της εξωτερικής ανάθεσης (Outsource) είναι κατάλληλη όταν υπάρχει έλλειψη τεχνογνωσίας, χρόνου και κυρίως περιορισμένου budget.

Η Belma είναι ο δικός σας αξιόπιστος συνεργάτης που μπορεί να σας προσφέρει tailor made λύσεις για να προχωρήσετε απερίσπαστοι στις υπόλοιπες λειτουργίες και απαιτήσεις της εταιρείας σας.

Boutique Agency

Είμαστε quick to act, ευέλικτοι και αποδοτικοί.

Business Development

Digital Marketing & Πωλήσεις. Ενώνουμε τους δύο κόσμους.

Η φιλοσοφία μας

unleash growth belma

Οραματιζόμαστε

ν’ αποτελούμε την πρώτη επιλογή των πελατών μας προσφέροντάς τους λύσεις που θα καλύπτουν σφαιρικά τις ανάγκες τους.

sales outsourcing belma

Στοχεύουμε

να είμαστε asset σε κάθε επιχείρηση και να μεταφέρουμε τον ενθουσιασμό και τη δυναμική μας για τη συνεχή ανάπτυξή τους.

outsourcing services belma

Εργαζόμαστε

με ενθουσιασμό και πάθος,  με εμπορικό πνεύμα και υψηλό αίσθημα ευθύνης. Αξιοποιούμε στο βέλτιστο τα δυνατά στοιχεία των πελατών μας προσφέροντας νέα περιθώρια στην ανάπτυξή τους. Αυτή είναι η αγάπη μας!